Създадохме Вълчев ООД през 1994 година с основна дейност производство и търговия с млечни и други хранителни продукти. Най-важното за нас беше да осигурим максимално добро качество на продаваните стоки на отлични цени. След 10 години търговска дейност, през 2005, пуснахме в експлоатация нашата съвременна производствена база в землището на Асеновград. Разположенo на площ от 4300 квадратни метра нашето производство е с капацитет над 430 тона годишно. 

През 2014 година завърши и второто голямо разширяване на производствената база. Изградихме модерно предприятие за разфасоване и опаковане на храни в дребни разфасовки, както и хладилни съоръжения за тяхното съхранение. Дейността му включва производство, разфасовка и опаковане на краве масло, крема сирене, маргарин, конфитюр, мед и други в полистиролови кутии от 8 гр. до 200 гр. предназначени за хотелиерството и кетъринга, както и опаковането във вакуум на различни видове млечни продукти.

1994 година

Създадохме нашето предприятие

През далечната 1994 година във времена на неизвестност и противоречие, решихме да започнем нашата производствена и търговска дейност с хранителни продукти. В началото само като търговци, стремежът ни към максимално качество на добра цена ни накара постепенно да организираме и самостоятелно производство на различни храни.

1994 година

1999 година

Разширихме складовата си база

С разширяване на продажбите складовете ни отесняха. Увеличихме пространството за съхранение на продуктите и започнахме да гледаме към бъдещето.

2005 година

Нова производствена база

След 10 години търговска дейност производството дойде като естествен процес. Избрахме този нелек път на развитие като производствено предприятие, защото искахме да създаваме храната, която продавахме. Затова в землището на Асеновград построихме своята фабрика с капацитет над 430 тона годишно с готова продукция.

2005 година

2014 година

Нова производствена база

Нарастващото търсене на нови продукти в модерни опаковки ни накара да разширим производствената си база като инвестирахме в модерно предриятие за разфасоване и опаковане на храни в дребни опаковки. Така имахме възможност да предложим мини разфасовки от 8 гр. за хореката и кетъринга, като се превърнахме във водещ доставчик за индустрията.